MSX-1
MSX-2
MSX-3

Sistem Kontrol Kualitas

Workshop Lokakarya steril level 100000 ※ Produksi tanpa otomatis lengkap ※ Deteksi mikroorganisme level 10000 removal Copot lebu ing ruangan shower udara ※ Deteksi biologis ster Sterilisasi etilena oksida

  • MESON MEDICAL  Laboratory has taken the lead in combining new product development with application market research and has supplied High-quality innovative products for the medical, health and civilian markets, It is praised as a research and development vane.

    Sistem Kontrol Kualitas

    Laboratorium Medis MESON wis dadi pemimpin ing nggabungake pangembangan produk anyar karo riset pasar aplikasi lan nyedhiyakake produk inovatif berkualitas tinggi kanggo pasar medis, kesehatan lan warga sipil, dipuji minangka panelitian lan pengembangan pengembangan.

  • MESON MEDICAL has established a sound quality system in accordance with the “medical device production quality manager specifications” and maintained effective operation. The production plant, equipment, human resources and other resources meet the production requirements of products,and the control of procurement, production process, inspection and other links is complete and effective.

    Kaluwihan Teknis

    MESON MEDical nggawe sistem kualitas swara sing cocog karo "spesifikasi manajer kualitas produksi alat medis" lan njaga operasi sing efektif. Pabrik produksi, peralatan, sumber daya manungsa lan sumber daya liyane nyukupi persyaratan produksi produk, lan kontrol pengadaan, proses produksi, inspeksi lan tautan liyane lengkap lan efektif.

  • Understanding the client's vision and strategy,
Continuously improving our products, services and values,
Foresee and slow down customer needs and build effective customer and supplier alliances

    Kepuasan Pelanggan

    Ngerti visi lan strategi klien, Terus nambah produk, layanan lan nilai, Prediksi lan nyuda kabutuhan pelanggan lan nggawe aliansi pelanggan lan supplier sing efektif

babagan kita
about-(10)

Perusahaan kasebut dununge ing distrik Xinfeng Ganzhou, provinsi Jiangxi sing nduweni transportasi sing pas lan lokasi geografis sing apik banget lan ngenggoni area seluas 10.000 meter persegi, bangunan pabrik Aclean lan standarisasi 4.000 meter persegi sing memenuhi persyaratan kanggo produksi alat medis dibangun. acilities…

ndeleng liyane