page_banner

Babagan Kita

about-(10)

Kita setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk praktis lan layanan berkualitas

MESON MEDICAL minangka perusahaan manufaktur teknologi tinggi sing komitmen karo R&D, produksi lan pemasaran produk pakai medis lan peralatan medis tahan lama kanthi bisnis utama sing nglindhungi perlindungan medis, keperawatan rehabilitasi, terapi fisik & ujian pakai, lan liya-liyane.
MESON MEDical wis diekspor produk menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing Amerika, Eropa, Asia lan Afrika, sing nyedhiyakake produk praktis lan layanan berkualitas tinggi kanggo meh 10.000 pelanggan.
MESON MEDICAL duwe lokakarya produksi bersih level 100.000, laboratorium standar tingkat 10.000 lan peralatan sterilisasi tingkat lanjut. Iki ngetrapake gaya manajemen aliran lan logistik kanthi ketat
pengalihan, produksi aman lan resik, sterilisasi lengkap, kaprigelan otomatis lan kemampuan tes otomatis supaya kualitas produk aman lan andal lan bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk proteksi lan pasokan kanggo perawatan bedah rumah sakit lan perlindungan wong biasa.

Budaya Kedokteran Meson

Kanggo ngawula kesehatan manungsa kanthi kristalisasi kawicaksanan manungsa
Komitmen kanggo R&D, produksi lan pemasaran produk pakai medis lan peralatan medis tahan lama
Terusake kanthi inovasi sing terus-terusan
Integritas, kerja keras, profesionalisme, kerja tim, prestasi pelanggan

GFDS

Keuntungan teknis

Perusahaan kasebut wis nggawe sistem quallity sing cocog karo "spesifikasi manajemen kualitas produksi alat medis" 《SKOP PENGELOLAAN KUALITAS PRODUKSI PERABATAN MEDIS》, lan njaga operasi sing efektif. Pabrik produksi, peralatan, sumber daya manungsa lan sumber daya liyane nyukupi persyaratan produksi produk, lan kontrol pengadaan, produksi, inspeksi lan tautan liyane lengkap lan efektif ..

Sistem Kontrol Kualitas
Laboratorium BQ wis dadi pemimpin utama ing nggabungake pangembangan produk anyar karo riset pasar aplikasi lan nyedhiyakake produk inovatif berkualitas tinggi kanggo pasar medis, kesehatan lan warga sipil, dipuji minangka panelitian lan pengembangan pengembangan.

factory (2)

Lokakarya steril level 100000

factory (1)

Deteksi mikroorganisme level 10000

factory (3)

Deteksi biologis

factory (4)

Produksi ora otomatis kanthi lengkap

factory (6)

Mbuwang lebu ing kamar mandhi udhara

factory (5)

Sterilisasi etilena oksida

Ketentuan keamanan
Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing aman

Jaminan kualitas:Gawe penting banget kanggo manajemen mutu lan gawe sistem jaminan kualitas sing ketat kanggo kabeh proses desain produk, R&D, produksi, penjualan lan layanan. Peningkatan sistem manajemen kualitas lan keamanan sing terus-terusan kanggo njamin kualitas produk. Nganggo alat manajemen kualitas canggih, manajemen 5 S, tindakake cacat nol produk

Strict health standard control (2)

Strict health standard control4

Strict health standard control (3)

Strict health standard control (2)

Pasokan Global

MESON MEDical wis diekspor produk menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing Amerika, Eropa, Asia lan Afrika, sing nyedhiyakake produk praktis lan layanan berkualitas tinggi kanggo meh 10.000 pelanggan.