page_banner

produk

Anti Statis GB / T24001-2016 2XL Tutup Pelindung Pakai

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Fitur: Sekali pakai, anti banyu, tanpa Boots Jeneng: Tutup Perlindhungan Pelindung
Bahan: Ora dirajut Ukuran: M, L, XL, 2XL
Werna: Putih Standar: GB / T24001-2016, GB / T19001-2016, CE
Aplikasi: Perlindhungan Kerja Jinis: Sekali pakai
Cahya Dhuwur: gb t24001-2016 Coverall Protective Sekali Pakai, Coverall pakai pakai GB / T24001-2016, CE gb t24001-2016 Dispo

Katrangan Produk
Antistatik Properti GB / T24001-2016 Coverall Protective Sekali Pakai

Spesifikasi:

Jinis Antistatik Properti GB / T24001-2016 Coverall Protective Sekali Pakai
Standar GB / T24001-2016, GB / T19001-2016, CE
OEM / ODM Nggih
Kapasitas 60K / dina
Werna Putih
Ukurane M, L, XL, XXL
Conto Kanthi bebas
MOQ 50 pcs

Fitur:
1. Tahan penetrasi Cairan Kimia lan Getih kanggo nglindhungi premium
2. Marang bebaya biologis lan agen infeksi
3. Linting sithik kanggo nyuda resiko kontaminasi ing lingkungan
4. Perlindhungan partikel winates
5. Tingkat kenyamanan sing dhuwur
6. Telpon permeabilitas uap lan banyu sing apik
7. resistensi penetrasi Cairan Kimia lan Getih kanggo nglindhungi premium

Aplikasi:
1. Asbes, Ruangan sing bersih, Pembersihan industri, penyerahan kimia, medis / darurat, penyerahan minyak, manajemen diaster, percetakan
2. Penanganan Bahan Kimia, Gas, Pemurnian Minyak, Industri, Ngresiki, Las, Teknik
3. Pertanian & Pertanian, Otomotif, Teknik, Semprot Cat, Percetakan, lsp
20200910140555_11810


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita