page_banner

produk

Biru Non Slip 41CM Tutup Kasut Non Woven

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Produk

Bahan:

Non Woven

Gram:

35g

Werna:

Biru

Ukuran:

15 * 40 CM

Packing:

100Pcs / Polybag, 1000Pcs / karton

Fungsi:

Tahan banyu, napas, buktine lebu, ramah lingkungan, panggunaan tunggal, keamanan pribadi

Cahya Dhuwur:

40CM tutup sepatu biru, 35g Sekali Pakai Tutup Sepatu Non Woven, 40CM Sepatu Non Woven Sekali Pakai

Katrangan Produk
Sepatu Non Woven Non Slip Non Slip Cover Gedhe
Katrangan Produk
Tutup sepatu digawe saka bahan non tenunan kanthi warna Biru, Putih minangka kenyamanan, bukti cair, ambegan, lan efektif kanggo nglindhungi keamanan pribadi ing sepatu sing bening lan Non-tergelincir ing lingkungan dalan sing udan. Desain sing luwih trep, praktis, aman lan sampurna kanggo mesthekake pangguna proteksi keamanan tingkat dhuwur ing lingkungan kerja sing kurang beresiko.

Sepatu Non Slip sing Bisa Dipakai Tutup Gedhe
Materi Non-Tenunan
Barang Sytle Ankles Elastis
Bobot Gram 35g
Werna Biru
Ukurane 15 * 40cm
Fitur Comforable, Breathable, Lightweight, Bukti Cairan
Pengepakan 100 pcs / polybag
Fungsi Bernapas, Bukti Banyu, Gunakake Tunggal, Ramah Lingkungan, Keamanan Kesehatan Pribadi
Lamaran Rumah Sakit, Layanan Pangan, Lingkungan Kebersihan, Kamar Bersih, Medis, Laboratorium.
MOQ 100.000PCS
Jangka Pembayaran L / C, T / T
Sertifikat CE, ISO

20200910174343_43026


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita