page_banner

produk

Topi Bouffant

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Papan Asal Jiangxi, China Jeneng Merek MESON
Properti Bahan Medis & Aksesoris Jeneng Produk Topi Dokter
Jinis Elastis, Dasi, Tali Fitur Napas, Nyegah debu, Sekali Pakai
Materi Non-tenunan / PP Werna Biru, Putih, Ijo lsp.
Sertifikasi CE Panganggone Rumah Sakit, Klinik, Layanan Pangan, Lab dll.

Layanan:

Sampel + OEM + ODM Pengepakan 100 pcs / bag

Kemampuan Pasokan
1000000 Potongan / potongan saben Sasi topi perawat
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
100 pcs / PE tas, 10 tas / karton
Pelabuhan kiriman
Shanghai, Ningbo utawa Shenzhen

Spesifikasi Produk:

Jeneng produk Tutup Dokter Sekali Pakai
Materi PP Non Woven
Ukurane 63cm * 13.5cm, 62cm * 15cm
Jinis Tali Elastis / Tali / Dasi
Werna Putih, Biru, Ijo lsp.
Teknologi Mesin Digawe
Bobot 25g
Pengepakan 100 pcs / PE tas, 10 tas / karton
Lamaran Rumah Sakit, Medis, Lab, Pabrik elektronik, Layanan Pangan, Klinik lsp.

Fitur: 
● Tutup dhokter sing bisa digunakake;
● Napas, nyegah bledug, kepenak, alus;
● Nyegah aula rambut supaya ora ana alangan;
● Ora iritasi, ramah lingkungan, kesehatan, ekonomis;
● Rong jinis tutup dhokter sing dipilih: elastis lan tali (tali);
● OEM kasedhiya kanggo macem-macem ukuran kepala;
● Pita elastis ekonomi, tegas lan ora gampang tiba;
● Sampel kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita