page_banner

produk

Bernapas OEM 17.5 × 9.5cm Masker Wajah 3 Ply

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

BFE: Efisiensi Filtrasi Bakteri> 95% Utawa 99% Panyimpenan: Disimpen ing Gudang Garing, Ventilasi, Non-korosif
CE & FDA: Nggih Jinis: Sekali pakai
Ukuran: 17,5 × 9,5cm OEM: Kasedhiya
Cahya Dhuwur: 17.5 × 9.5cm 3 lapisan masker rai, 17.5 × 9.5cm Pakai 3 Ply Masker Wajah, OEM Pakai 3 Ply Masker Wajah

Katrangan Produk
3 Ply Protection Facial Debu Sekali Pakai Wajah Earloop Masker OEM Bernapas

Barang Topeng Proteksi Virus Pabrik Pasokan En145 / En14683 CE / FDA
Materi Nonwoven
Jinis Sekali pakai
Gaya Telung-gelung & ikat
Panyimpenan Topeng bedah kudu disimpen ing suhu kurang saka 35 ° C lan asor kurang saka 80% RH.
Label lan Logo Minangka produk utawa bisa disesuaikan
Pengepakan Kemasan karton sing kuat kiriman udara sing cocog
Sertifikat CE, FDA, ISO9001, ISO13845

Rincian:
1) 17.5 * 9.5cm
2) Bahan sing ora ditenun
3) Dasi lan daur ulang kuping
4) Akeh pilihan warna
5) Bebas Fiberglass
6) Pita elastis bebas lateks
7) Alus lan ora nesu
8) Filtrasi sing dhuwur lan gampang ambegan
9) Irung bar bisa adaptasi, tahan banyu
10) Kanggo pabrik medis, pabrik elektronik lan panggunaan profesi kebersihan panganan

20200911162128_62692


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita