page_banner

produk

CE Putih XXL Microporous Pakai Coverall Medis

katrangan cekak:


  • Papan Asal: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimal: 50 pcs
  • Rincian kemasan: 1 pcs / Bag, 50bag / Karton
  • Wektu Pangiriman: 15 dina kerja
  • Kemampuan Pasokan: 2000 pcs saben dina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi Produk

    Fitur:

    Sandhangan Proteksi Keamanan

    Werna:

    Putih

    Ukuran:

    XS-3XL

    Pangiriman:

    Udakara 10 dina

    Aplikasi:

    Perlindhungan Umum

    Bahan:

    PP + PE

    Fitur:

    Anti virus, Bukti Debu, Bukti Banyu

    OEM:

    Nggih

    Cahya Dhuwur:

    Sandhangan Proteksi Keamanan

    Katrangan Produk
    Busana lsolasi Pakai Medis CE sing Disesuaikan, Suit Coverall Proteksi Virus Mikroporous
    Detail:
    Papan Asal: Jiangxi, China
    Jeneng:MESON, OEM
    Jeneng: Proteksi Sandhangan Keselamatan Isolasi Pakai Medis
    Materi: PP + PE
    Fitur: Anti virus, Bukti Debu,
    Ukuran: S-3XL
    Sertifikat: CE / CNAS
    Fungsi: Keamanan Pribadi
    MOQ: 1000 pcs saben ukuran
    Werna: Putih, Biru, Ijo lsp.
    Packing: 50 pcs / karton

    Jeneng Busana Isolasi Pakai Medis CE sing disesuaikan, setelan klambi protèktif virus Microporous
    Ukurane S-3XL
    Materi PP + PE
    Lamaran Rumah Sakit, Medis, Lab, Pabrik elektronik, Layanan Pangan, Klinik lsp.
    Fitur Anti virus, Bukti Debu, Bukti Banyu
    MOQ 1000 pcs saben ukuran
    OEM iya

    Kemasan & Pengiriman
    Rincian Kemasan
    Paket: 1Pcs/ Bag, 50Bag/ Carton, Bobot: 6-7kg/ Carton
    Wektu kiriman: 10-15 Dina kerja
    Katrangan:

    Werna Putih
    Ukurane M: 165cm / L: 170cm / XL: 175cm / XXL: 180cm / XXXL: 185cm
    Materi Kain PP non-anyaman anti-statis + PE bisa ambegan
    Jinis Dispos, ora bisa digunakake maneh
    Lamaran Rumah Sakit, Klinik, Tempat Umum, lsp
    Ukuran Paket 60 * 45 * 40cm / 23.62 * 17.72 * 15.75in

    20200906182854_35048


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita