page_banner

produk

  • ISO9001 Disposable Hooded Coveralls

    ISO9001 Tutup Tutup Hood

    Spesifikasi Jeneng Produk: Pakai Cover Hooded Waterproof Nonwoven SMS MP Bahan Pola Keamanan: Polipropilena / SMS / Laminasi Film Microporous / PP + PE Bobot: 35-55 Gsm Warna: Putih, Biru Ukuran: XL, M, L, XXXL Fitur: Aplikasi Bernapas, Anti Bakteri, Eco-friendly: Perlindhungan Kerja, Tipe Rumah Sakit: Protektif, Lampu Dhuwur Sekali Pakai: Coveralls karya sing bisa digunakake, Coverhouse Berkerudung Sekali Pakai, Deskripsi Produk Hoodable Disposable Hoo ...
  • High Structural Strength 65gsm Disposable Non Woven Coveralls

    Kekuwatan Struktural Dhuwur 65gsm Tutup Cover Non Woven

    Informasi Detail Jeneng Produk: Coverall Non-Woven PP Pakai Kanggo Medis Kanthi Bahan Hood: PP, SMS, PE, MP, PP + PE Bobot: 65g / m2 Gaya: Kanthi Hood, Tanpa Boot, Zipper Ngarep Kanthi Flap, Manset lan Ankle Elastis , Kanthi Elastis Ing Pinggang Werna: Putih utawa khusus Ukuran: XL, M, L, XXXL Fitur: Waterproof, Bernapas, Anti-Bakteri Aplikasi: Perlindhungan Lampu Cahya: 65gsm ruangan putih sing bisa nganggo putih, 65gsm tutup sing ora dirajut, 65gsm Non Non Non Wo ...
  • Elastic Wrist ISO PP+PE Disposable Hooded Coveralls

    Elastis Wrist ISO PP + PE Pakai Cover Terkudung

    Informasi Detail Jeneng Produk: Coverall Non-Woven PP Pakai Kanggo Medis Kanthi Bahan Hood: PP, SMS, PE, MP, PP + PE Bobot: 65g / m2 Gaya: Kanthi Hood, Tanpa Boot, Zipper Ngarep Kanthi Flap, Manset lan Ankle Elastis , Kanthi Elastis Ing Pinggang Werna: Putih utawa khusus Ukuran: XL, M, L, XXXL Fitur: Waterproof, Bernapas, Anti-Bakteri Aplikasi: Perlindhungan Lampu Cahya: 65gsm ruangan putih sing bisa nganggo putih, 65gsm tutup sing ora dirajut, 65gsm Non Non Non Wo ...