page_banner

Tur Pabrik

Dhasar manufaktur R & D cerdas dhuwur
MESON MEDICAL wis setya marang R&D, produksi, penjualan lan layanan konsumsi piranti medis. Pabrik kasebut jembaré udakara 10000 meter persegi. Wis akeh lini produksi otomatis, peralatan uji coba profesional lan lokakarya produksi 100.000 kelas resik. Produk kelas medis disertifikasi dening FDA Amerika, CE Eropa, ISO13485 lan sistem kualitas liyane. Kualitas produk lan pangsa pasar internasional ing posisi utama domestik.

Manufacturing-Shop
Toko Manufaktur

Warehouse
Gudang

Quality Control
Kontrol Kualitas

Sterilizing Installation2
Instalasi Sterilisasi

Personnel disinfection (2)
Disinfeksi personel

OEM / ODM

Kita minangka suplai profesional suplai medis, nyedhiyakake layanan OEM, ODM kanggo entuk pengalaman blanja mandheg. Dandan sing terus-terusan, ngupayakake level mutu sing luwih dhuwur. Staff sales sing darmabakti pancen ora nate mandheg anggone golek mil sing luwih gedhe kanggo ketemu lan ngluwihi pangarepan pelanggan. Kita dianggep pelanggan kanthi kasetyan lan pengabdian sing padha, ora ketompo ukuran bisnis utawa industri.

QHSE

MESON MEDICAL nyimpulake manawa QHSE minangka nilai inti perusahaan lan mbutuhake kabeh karyawan kudu tanggung jawab lan tanggung jawab kanggo QHSE
MESON MEDIS terus inovasi teknologi kanggo nyukupi kebutuhan spesifik para pelanggan. Kita duwe lokakarya sing resik, rapi, lan tim produksi lan pangembangan kanthi pengalaman sing akeh, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo kebutuhan produksi lan produksi sampeyan! Kabeh produk kita cocog karo kualitas internasional standar lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

RD (2)

RD (3)

RD (1)