page_banner

produk

Elastisitas Tinggi 120 * 140cm Gowns Isolasi Rumah Sakit

katrangan cekak:


  • Papan Asal: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimal: 1000 pcs
  • Rincian kemasan: 1 pc / tas, 50 pcs / karton
  • Wektu Pangiriman: 7-10 dina kerja
  • Ketentuan Pembayaran: T / T
  • Kemampuan Pasokan: 5000 saben dina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi Produk

    Bahan:

    PPE

    Werna:

    Putih, Kuning lsp.

    Fungsi:

    Bernapas, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Panganggoan Tunggal, Keamanan Pribadi

    Aplikasi:

    Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Medis, Pengunjung, Klinik

    Sertifikat:

    CE, ISO

    Cahya Dhuwur:

    120 * 140cm pp gaun isolasi, 20g Gaun Isolasi Rumah Sakit, 120 * 140cm Gaun Isolasi Rumah Sakit

    Katrangan Produk
    Elastisitas Tinggi Gowns PPE Pakai, Gowns Isolasi Rumah Sakit Ukuran 120 * 140cm
    Gaun isolasi digawe saka PP yaiku kenyamanan, bukti cair, ambegan, lan efektif kanggo nglindhungi keamanan pribadi ing kunjungan rumah sakit saka lingkungan infeksi. Desain sing luwih trep, praktis, aman lan sampurna kanthi punggung, Elastis Cuff, dasi ing gulu lan pinggul kabeh sing njamin pangguna perlindungan keamanan tingkat dhuwur ing lingkungan lingkungan kerja sing kurang.

    Gaun rumah sakit Pelindung Polipropilena Sekali Pakai
    Materi PPE
    Barang Sytle Manset Elastis, Dasi ing gulu lan wasit
    Fitur Comforable, Breathable, Lightweight, Bukti Cairan
    Pengepakan 10 pcs / polybag
    Fungsi Bernapas, Bukti Banyu, Gunakake Tunggal, Ramah Lingkungan, Keamanan Kesehatan Pribadi
    Lamaran Rumah sakit, Klinik, Gigi, lan kerja kosong liyane
    MOQ 10.000PCS
    Jangka Pembayaran L / C, T / T
    Sertifikat CE, ISO

    Spesifikasi
    * Alus, ambegan, kepenak.
    * Dirancang Kanggo Ngoptimalake Kenyamanan
    * Jahit, cuff elastis, nganggo kerah, papat tombol
    * Kasedhiya kanthong utawa tanpa kanthong
    * Tahan ambegan lan adi
    * Desain Breakaway supaya gampang dicopot
    * Kualitas tinggi, rega grosir, pangiriman cepet

    20200910161837_85845

    20200910161813_27948

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita