page_banner

Sejarah

Ing pungkasan Januari, 2020, asosiasi medis Meishang nyusun lini produksi sandhangan lan topeng protèktif, lan wiwit nggawe rantai industri bahan baku hulu merek, pabrik pabrik pertengahan, lan penjualan terminal online lan offline. Produksi dhuwur peralatan proteksi medis berkualitas miturut standar internasional. Laboratorium teknologi kasebut luwih maju tinimbang kancane. kita wis nggawe jaringan penjualan sing sampurna lan integrasi sistem layanan sawise-adol ing njero negeri lan luar negeri, sing ngidini perusahaan nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, akurat lan efisien, lan entuk reputasi pelanggan sing apik. Produk kasebut didol kabeh ing China lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Afrika. Produksi, volume penjualan lan skala kabeh dadi ndhuwur industri.

about (10)

about (12)

about (15)

about (13)about (14)