page_banner

produk

Hygiene 4g CPE Sekali Pakai Sepatu Non Woven

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Bahan: CPE Gram: 4g
Werna: Biru Ukuran: 16 * 41CM
Packing: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / karton Fungsi: Bukti banyu, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Panganggoan Tunggal, Keamanan Pribadi
Gaya: Elastis ing Tungkak Aplikasi: Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Medis, Pengunjung, Klinik
Cahya Dhuwur: Penjaga sepatu nganggo CPE, CPE Pakai Tutup Sepatu Non Woven, 4g Sekali Pakai Tutup Sepatu Non Woven

Katrangan Produk
Sepatu Protector Resistant Water CPE Biru Sekali Pakai Sampul Gedhe

Katrangan Produk
Tutup sepatu digawe saka bahan CPE kanthi warna biru yaiku kenyamanan, tahan cair, ambegan, lan efektif kanggo nglindhungi keamanan pribadi ing sepatu sing bening lan Non-tergelincir ing lingkungan dalan sing udan. Desain sing luwih trep, praktis, aman lan sampurna kanthi non-skid kanthi Ankle elastis kanggo kabeh pangguna keamanan proteksi tingkat tinggi ing lingkungan kerja sing kurang.

Sepatu Protector Resistant Water CPE Biru Sekali Pakai Sampul Gedhe
Materi CPE, PE
Barang Sytle Ankles Elastis
Bobot Gram 4g
Werna Biru
Ukurane 16 * 41cm
Fitur Comforable, Breathable, Lightweight, Bukti Cairan
Pengepakan 100 pcs / polybag
Fungsi Bernapas, Bukti Banyu, Gunakake Tunggal, Ramah Lingkungan, Keamanan Kesehatan Pribadi
Lamaran Rumah Sakit, Layanan Pangan, Lingkungan Kebersihan, Kamar Bersih, Medis, Laboratorium.
MOQ 100.000PCS
Jangka Pembayaran L / C, T / T
Sertifikat CE, ISO

20200910174855_43428


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita