page_banner

produk

Gaun Isolasi

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi Bukti banyu Papan Asal Jiangxi, China
Jeneng Merek MESON Jeneng Produk Setelan safety protèktif kimia
Sertifikat ISO9001 Werna Sapphire oranye kuning ijo biru
Materi Kain anti-racun ditutupi karo PVC Kekandelan kain 0,40mm
Gaya Klambi pelindung utama Bobot 4,13kg

Kemasan & Pengiriman
Ukuran paket siji:
50X18X30 cm
Bobot reged tunggal:
4,130 kg
Tipe Paket:
Kothak Plastik lan Karton utawa miturut panjaluk sampeyan
Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 200 201 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita