page_banner

produk

  • Antibacterial 14.5*9.5CM Children’s Disposable Face Masks

    Antibakteri 14.5 * 9.5CM Topeng Pasuryan Bocah

    Detil Jeneng Informasi: Fungsi Masker Wajah Earloop: Anti Virus Kanggo Nglindhungi Bocah-bocah Ukuran: 14.5 * 9.5CM Fitur: Lapisan Nyaman: 3 Ply MOQ: 50 pcs / polybag Cahaya Tinggi: 14.5 * 9.5CM topeng bocah, 1.9g Topeng Wajah Sekali Bocah , 14.5 * 9.5CM Masker Nganggo Bocah Anak Keterangan Produk Childrens Pakai Bocah Antibakteri Karo Topeng Irung sing Bisa Luwes: Jeneng: Topeng Wajah Disposable Ukuran: 14,5 × 9.5 cm Werna: Minangka ...
  • 3 Ply Non Woven 10 Years Old 14.5cm*9.5cm Kids Face Mask

    3 Ply Non Woven 10 Taun 14.5cm * 9.5cm Topeng Wajah Bocah

    Jeneng Informasi Detail: Bedah Mas Bocah Anak: Pola Non Woven: Tipe Khusus: Lapisan Pakai: 3 Ply OEM / ODM: Kasedhiya Lampu Tinggi: 2.5g 3 masker masker non lapis, 2.5g Masker Wajah Anak, 14.5cm * 9.5cm Bocah-bocah Masker Wajah Deskripsi Produk Pencegahan Debu Pucuk Wajah Earloop Topeng Kanggo Bocah 3 - 10 Taun 1. Bahan Topeng: Non tenunan Ukuran: 14.5 * 9.5cm (kanggo bocah umur 3-10 taun) Tips: siji topeng bakal dikirim nganggo kertas filter 2 pcs 2 . Bahan Kertas Filter: kain sing ora ditenun ...
  • Hypoallergenic 1.6g 35gsm Children’s Disposable Face Masks

    Topeng Pasuryan Hypoallergenic 1.6g 35gsm

    Detil Jeneng Informasi: Masker Wajah Anak BFE: 95% - 99.9% Bahan: Fitur Non Woven: Lapisan Nyaman: 3 Ply MOQ: 50 pcs / polybag Cahaya Tinggi : 35gsm 1.6g Masker Wajah Anak, 1.6g 35gm Topeng Wajah Sekali Bocah, 35gsm 1.6 g Bocah-bocah Fa Fa Deskripsi Produk Childrens Childrens Hypoallergenic Topeng, Topeng Wajah Medis BFE Bocah-bocah sing Aman lan bisa ambegan. Hypoallergenic, filtrasi dhuwur, kapasitas. Resik lan migunani. Loop telinga elastis tanpa tekanan ...