page_banner

produk

Coveriple Work Full Body Fullgg 120g

katrangan cekak:


  • Papan Asal: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimal: 100 pcs
  • Rincian kemasan: 1 pcs / bag, 50 pcs / karton
  • Wektu Pangiriman: 7-15 dina kerja
  • Ketentuan Pembayaran: T / T
  • Kemampuan Pasokan: 2000 pcs saben dina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi Produk

    Werna:

    Putih

    Jinis:

    Coverall Pungkasan Medis

    Bahan:

    Polipropilena (PP)

    Bobot:

    120g

    Merek:

    MESON

    Ukuran:

    1pc Ing Paket

    Aplikasi:

    Panganggone Medhis

    OEM:

    Nggih

    Cahya Dhuwur:

    120g setelan awak lengkap, 120g PP baju kerja pakai pakai, 120g baju kerja pakai pakai

    Lamaran
    Digunakake kanggo operasi nyemprot cat, proteksi debu asbes, reresik, perawatan, industri medis lan liya-liyane.
    tetep adoh saka lebu
    Klambi pelindung sing bisa dienggo nyedhiyakake jangkoan awak lengkap sajrone laminasi lan mecah, supaya bledug lan bahan kimia ora ana sandhangan lan adoh saka kulit.
    Penake
    Ritsleting ngarep ritsleting iku entheng, adhem lan kepenak, garing cepet, reflektif, tahan angin, anti banyu, klambi resik.
    Bahan bermutu
    Digawe saka tenunan PP senyawa sing duweni sifat isolasi sing apik.
    20200910135639_73816


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita