page_banner

warta

ns31478067-ganzhou_municipal_people_s_congress_research_group_to_visit_the_united_states_medical_inspection

Ing tanggal 9.2020 September, pimpinan klompok riset Kongres Rakyat Kota Ganzhou teka ngunjungi lan mriksa perusahaan kasebut. Para pimpinan perusahaan nggawe pengantar rinci marang para pimpinan kutha, lan nuntun pimpinan delegasi kasebut menyang wilayah kantor, area tampilan sampel, lokakarya produksi pemurnian, laboratorium, gudang produk rampung, lsp. Pengertian rinci babagan medis Amerika manajemen personel, produksi standar, kualitas produk lan alur kerja.

Ing wilayah kantor, pimpinan klompok riset ngerti proses pangembangan perusahaan, macem-macem sistem manajemen lan perencanaan mbesuk lan arah strategis, lan menehi saran lan pendapat sing penting kanggo tujuan iki. Muga-muga perawatan medis Amerika bisa nindakake tugas sing apik mbesuk lan nggawe "kesehatan mbesuk". Patut karo karakteristik pangembangan internasional, profesional. Banjur, kanthi pimpinan Chen, dheweke teka ing kelas 100.000 lokakarya pemurnian tanpa debu kanggo inspeksi. Chen nerangake kabeh proses produksi lan proses produksi menyang pimpinan klompok riset, lan menehi persetujuan gedhe kanggo proses produksi lan kualitas produk. Pemimpin klompok sing wiyar lan riset mikir. Ing pimpinan direktur produksi, kita terus ngunjungi gudang bahan baku, lokakarya kemasan, lokakarya sterilisasi lan lokakarya analitis, para pimpinan ndeleng proses lan pamriksa produk kasebut.

Sawise ngunjungi lokakarya kasebut, pimpinan klompok panaliten negesake lan negesake produk medis Amerika. Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. minangka dhukungan utama lan industri dhukungan ing Kota Ganzhou, nanging uga unit sing dituku kanggo tuku produk piranti medis ing kutha kita. Pemimpin klompok riset ngarep-arep manawa para pengusaha Amerika kanthi kuat bakal ngembangake inovasi independen, nambah investasi R&D, ningkatake kemampuan inovasi independen, lan menehi perhatian marang ciptaan, perlindungan lan aplikasi hak kekayaan intelektual independen. Sadurunge rampung inspeksi, para pamimpin kasebut ngganti ide karo pengusaha Umum Jenderal Amerika, lan ngarep-arep pengusaha Amerika bakal terus nambah kekuwatan perusahaan, menehi kalodhangan, ningkatake jabatane ing industri, ningkatake pangembangan ekonomi regional lan bisa nggawe prestasi sing luwih apik ing industri medis.


Wektu kiriman: Apr-01-2021