page_banner

warta

Ing Pameran Piranti Kesehatan Internasional Beijing 2020
ns31478132-protective_coverall_and_surgical_gown_of_ganzhou_beauty_quotient_medical_technology_co_ltd_will_be_exhibited_in_beijing_international_medical_device_exhibition_2020

Klambi pelindung medis, klambi bedah, klambi isolasi, topeng bedah medis lan pasokan medis liyane lan bahan sanitasi sing diproduksi dening Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. dituduhake ing Pameran Piranti Medis Internasional Beijing sing dianakake ing Pusat Pameran Internasional China wiwit tanggal 23 September nganti 25,2020. Pameran Piranti Kesehatan Internasional Beijing kalebu kabeh produk kalebu pasokan medis lan bahan sanitasi, peralatan inspeksi lan reagen diagnostik, lan teknologi informasi medis. Secara langsung lan komprehensif nyedhiyakake industri piranti medis saka sumber menyang terminal. Saben sesi 30000 pembeli rumah sakit lan dealer saka luwih saka 20 negara, agen nglumpukake transaksi situs pameran, ijol-ijolan.

Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. minangka riset lan pangembangan, produksi lan penjualan ing salah sawijining rantai industri peralatan medis perusahaan teknologi tinggi, wiwit didegake, tundhuk karo karakteristik internasional, dalan profesional pangembangan. Saka klambi pelindung kelas medis, klambi bedah, topeng bedah medis kanggo promosi upgrade produk, inovasi industri lan pengembangan minangka tanggung jawabe dhewe. Saka produksi nganti dodolan, implementasi ketat aliran penumpang, manajemen pangalihan logistik, produksi aman lan resik, sterilisasi lengkap, tes tes otomatis canggih kanggo njamin kualitas produk aman lan andal, kanggo rumah sakit, dealer, agen kanggo nyedhiyakake pasokan medis sing dipercaya saka sumber menyang layanan komprehensif rantai industri terminal.

Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. wis mbangun 4000 meter persegi pabrik sing resik lan standar ing Xinfeng County, Kota Ganzhou, Provinsi Jiangxi, sing cocog karo persyaratan produksi piranti medis. Nduweni fasilitas gudang, pengujian lan eksperimen, fasilitas desinfeksi lan perlindungan kanggo personel, lini produksi otomatis. Bisa ngasilake klambi pelindung medis, klambi bedah medis, klambi isolasi medis, topeng bedah medis, topeng medis pakai lan topeng pelindung saben dina, topeng debu KN95 lan produk liyane sing cocog karo standar nasional. Bisa nyedhiyakake macem-macem persyaratan lan kategori alat proteksi kanggo perawatan bedah rumah sakit lan perlindungan wong biasa.

Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. negesake mbudidaya kesehatan, nggawe "kesehatan mbesuk", nggawe sistem industri cerdas, nyadari jangkoan kabeh produk saka bahan baku, rantai industri, manufaktur, penjualan lan konsumen, wiwit saka ngisor, ngrancang pencegahan kesehatan kabeh manungsa. Sabanjure ngaktifake kabeh ekologi industri medis, liwat tata rantai industri kesehatan, nggabungake sumber daya pabrikan, promosi ekologi industri medis lan kesehatan karo pangguna minangka inti, kesehatan minangka operator, kualitas minangka dhasar lan perawatan medis cerdas minangka arah. Nggunakake teknologi data amba kanggo mbangun platform manajemen kesehatan, kalebu nggarap pabrikan piranti sing bisa dipakai, institusi medis, departemen kesehatan pamrentah lan kerja sama liyane kanggo mbangun sistem manajemen kesehatan, kanggo entuk pangowahan peran saka perawatan menyang pencegahan.
Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. kanthi tulus ngajak kabeh unit ing industri medis lan praktisi kanggo ngunjungi!

Jam buka: 23-25 ​​September 2020
Papan pameran: Pusat Pameran Internasional China
6 Jalan Bei San Huan Dong, Distrik Chaoyang, Beijing


Wektu kiriman: Apr-01-2021