page_banner

produk

Gaun Isolasi Kuning Ringan 35g PP sing Ora Nyerap

katrangan cekak:


  • Papan Asal: Cina
  • Rincian kemasan: Paket standar
  • Wektu Pangiriman: 5-7 dina kerja
  • Ketentuan Pembayaran: T / T
  • Kemampuan Pasokan: 5000 Saben Dina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi Produk 

    Bahan:

    PP

    Gram:

    35g

    Jeneng:

    Gowns Isolasi Kuning

    Ukuran:

    120 * 140cm

    Gaya:

    Ikatan Gulu lan Pinggang, Elastis

    Aplikasi:

    Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Medis, Pengunjung, Klinik

    Conto:

    Nyedhiyakake Gratis

    Ketentuan Pembayaran:

    L / C Nalika Dideleng, T / T

    Cahya Dhuwur:

    35g gaun isolasi polipropilena, Gaon Isolasi Kuning 35g, gaun isolasi kuning entheng

    Katrangan Produk
    Gaun Isolasi Kuning Ora Nyerap, Gaun Alangan Sekali Pakai, Ringan
    Gaun isolasi digawe saka 35g PP kanthi bahan warna kuning yaiku kenyamanan, bukti cair, ambegan, lan efektif kanggo nglindhungi keamanan pribadi ing kunjungan rumah sakit saka lingkungan infeksi. Desain sing luwih trep, praktis, aman lan sampurna kanthi punggung, Elastis Cuff, dasi ing gulu lan pinggul kabeh sing njamin pangguna perlindungan keamanan tingkat dhuwur ing lingkungan kerja sing kurang berisiko.
    Jeneng Produk: Gown isolasi pakai kuning
    Materi biasa: PP / SMS / SMMS kaya sing dibutuhake
    Werna: Putih Biru Ijo Kuning utawa sing dibutuhake
    Ukuran: 120 * 140cm khusus 25G
    Pengepakan: 10 pcs / tas, 100 pcs / karton
    Disesuaikan: Kasedhiya (Kalebu gaya, bahan, bobot gram, warna, lan liya-liyane.)
    Sertifikat: CE SGS
    Fitur: Cahya, Nonabsorbent / Antibacterial / Degradable / Obdurability /
    Nyandhang Penting / Anti-statis / Anti Debu / lsp

    20200910161351_27739

    20200910161409_61693

    20200910161423_69324


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita