page_banner

produk

Sarung tangan Nitrile Punchure resistant OEM ODM

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Jeneng Produk: Sarung Tangan Nitrile sing Bisa Dipakai Layanan: OEM / ODM
Panggunaan: Saben dina, medis, Kosmetologi, Semikonduktor Ukuran: Ukuran Khusus
Fitur: Disposable, Dexterity Dawa: Disesuaikan
Cahya Dhuwur: Sarung tangan nganggo nitril biru OEM, Sarung Tangan Nitrile Sekali Pakai, Sarung Tangan Nitrile Sekali Pakai

Katrangan Produk
OEM / ODM Sarung Tangan Nitrile Sekali Pakai Ora Tolak Ukuran sing Disesuaikan

Katrangan
Sarung Tangan Medis sing Disposable minangka sarung tangan sing bisa digunakake nalika pemeriksaan lan prosedur medis sing mbantu nyegah kontaminasi ing antarane pengasuh lan pasien digawe saka polimer sing beda-beda kalebu lateks, karet nitril, vinil lan neoprene; dheweke teka tanpa tenaga, utawa bubuk karo jagung kanggo pelumas sarung tangan, supaya luwih gampang dilindhungi ing tangan. Ana rong jinis utama sarung tangan: ujian lan bedhah.

Fitur
1. Kualitas apik, rega kompetitif
2. Gamelan internal, gampang dipakai
3. Polietilen alami ora ngemot unsur reaksi alergi ing kulit manungsa, ora beracun, ora bahaya lan tanpa rasa.
4. Bobot ekonomi, fleksibel, trep, entheng
5. Perawatan pribadi, pewarna rambut, eksperimen, reresik, gaweyan omah, restoran, hotel, perusahaan lan toko.

Jeneng Produk Grosir Sarung Tangan Nitrile Gratis Powder Pakai Grosir Kanthi Kualitas Tinggi
Lamaran Penanganan umum, perawatan, pangayoman situs konstruksi lsp.
Ukuran karton 52 * 27.3 * 33
Bobot 2000 pcs / 15kg
Fitur * 100% lateks gratis digawe saka nitril tahan lama, tahan tusukan, protein lan bubuk.
* Elastis dhuwur lan lembut banget
* Rim sing digulung kanggo nggampangake donasi sing gampang
* Dirancang kanggo menehi perasaan kaya karet alami
* Tekstur ing tips driji kanggo genggeman sing luwih apik ing kabeh kahanan
* Aman pangan, ujian
* Dilindhungi saka macem-macem bahan kimia
Pangiriman 1-3 Dina
Jinis Bebas Bubuk
Tembung kunci Sarung tangan sing bisa digunakake
Ukurane S / M / L

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita