page_banner

produk

OEM OEM Ora Ana Gaun Isolasi Kuning Stril

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Werna: Putih, biru, ijo Ukuran: S-XXXL
Bahan: SMS, PP, PP + PE Fitur: Anti banyu, napas, anti-bakteri, buktine lebu, ramah lingkungan
Packing: 50 pcs / ctn, 1 pc / tas Bobot: 30-70g
Aplikasi: Perlindhungan Kerja, Medis, Produsen Produk fiberglass, Rumah Sakit, Kimia Oem: YES
Fungsi: Nglindhungi Awak, anti-statis, anti banyu, nganggo, Keamanan Pribadi Ketentuan Pembayaran: T / T
Cahya Dhuwur: Strappy Gaun Isolasi Kunings, Ora Ana Gaun Isolasi Kuning Steril, Gowns Isolasi Kuning SMS

Katrangan Produk

Jeneng Produk
Gaun Isolasi / Coverall
Materi
CPE, PP, SMS, SMMS, PP + PE, adat
Karakteristik
Alus, entheng, ora beracun, awet, ramah lingkungan
Cuffs
Elastis
Werna
Biru, ijo, kuning, putih, abang, jambon lan sapanunggalane
Ukurane
Ukuran S, M, L, XL utawa khusus
Sertifikasi
CE, ISO9001
Gaya
Isolasi / tutup / sandhangan protèktif / jas lab
Paket
1PC / BAG, 30PCS / CTN utawa oem
Gaun Isolasi diprodhuksi saka polipropilena spunbonded Gaun kasebut nduweni klambi elastis kanggo njamin yen aman nalika nganggo sarung tangan. Kasedhiya tali sing dawa banget ing pinggul pinggul lan gulu. Gaun iki tanpa lateks, nduweni flammability Class1, lan memenuhi standar kebakaran sandhangan. Bisa digunakake ing industri panganan, medis, rumah sakit, laboratorium, pabrik, kamar resik dll

 

20210119155932_17619

 

20210119160045_61139 20210119160111_33739 20210119160101_62792 20210119160030_75716 20210119160001_59295


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita