page_banner

produk

Keselamatan Pribadi Putih 120 * 140cm Gaun Isolasi Medis

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Papan Asal: China Ganzhou Barang: Gaun Isolasi Pakai-2020
Panggunaan: Klambi Work Protective Fungsi: Keamanan Pribadi
Ukuran: 120 * 140cm Jenis Kelamin: Unisex, Coverise Pakai Unisex
Bahan: SMS, PP Werna: Putih
Cahya Dhuwur: 120 * 140cm gaun isolasi putih, XXL 120 * 140cm Gaun Isolasi Medis, 120 * 140cm Gaun Pengasingan Medis

Katrangan Produk
Isolasi Gowns Clothes Protective Pakai, Nglindhungi Sampeyan Saka Virus

Detail:
Properti: Bahan & Produk Polimer Medis
Papan Asal: China
Jeneng Merek: Kangda
Nomer Model: Persediaan Medis Umum
Klasifikasi instrumen: Kelas I
Jeneng produk: gaun bedah sing bisa digunakake
Ukuran: S, M, L, XL, XXL
Sertifikat: CE / ISO13485
Bahan: SMS
Werna: teal / cyan
Jinis: Pasokan Kesehatan Umum
Fungsi: Keamanan Pribadi
Dianggo: Proteksi
Gaya: sabuk
Fitur: kepenak

Katrangan:

Jeneng produk Isolasi gaun medis isolasi Grosir sandhangan isolasi medis sing bisa digunakake
Materi 1.PP; 2. SMS; 3. PP kanthi film PE
Bobot 20g, 25, 30g, 35g, 40g, 45g, lsp
Gaya Knitting cuff / Kerah nganggo dasi / Kerah nganggo kait lan daur ulang / Pinggang nganggo sabuk
Ukurane 115 * 137cm utawa ukuran liyane
Werna Putih, Biru, Kuning, Ijo, lsp
Pengepakan 1pc / kertas- kantong plastik steril, 50 pcs / karton
OEM Materi, LOGO utawa spesifikasi liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Fitur:
Gowns Isolasi Medis lengkap kanggo jangkoan. Gaun Isolasi Medis iki nawakake ekonomis, nyaman lan perlindungan, Jahitan Sewn menehi kekuwatan.
Dawa ekstra ing dasi pinggul ngidini gaun supaya gampang diamanake ing ngarep. Cuffs elastis. Dheweke bebas latat.

Materi biasa: PP / SMS / SMMS kaya sing dibutuhake
Werna: Biru
Ukuran: 120 * 140 CM, utawa ukuran sing dibutuhake
Pengepakan: 10 pcs / tas, 100 pcs / karton
Disesuaikan: Kasedhiya (Kalebu gaya, bahan, bobot gram, warna, lan liya-liyane.)
Fitur: Cahya, Nonabsorbent / Antibacterial / Degradable / Obdurability /
Nyandhang Penting / Anti-statis / Anti Debu

1. TEXTUR SOFT
Milih polipropilena uga minangka bahan baku, rasane enak, produk alus lan kepenak
2. TANPA POISONOUS TANPA IRITRASI
Tanpa beracun, ora ana ambu sing bisa dilindhungi lingkungan ijo
3.SANAITASI LAN ERI-FRIENDLY
Degradasi gampang lan lingkungan ijo

20200907111755_48168 20200907111814_98148


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita