page_banner

Layanan

Layanan
Produk kualitas, rega kompetitif lan layanan barang; Pemeriksaan kualitas saka bahan baku nganti produksi, lan pangiriman; Wong kontrol kualitas profesional, supaya produk sing ora nduweni kualifikasi mili menyang pelanggan; Pemeriksaan ketat kanggo bahan baku, produksi, lan pangiriman; Serangkaian peralatan ing laboratorium berkualitas.

Coverall Prototipe Medis Pakai
1. alangan apik
2. Strip adesif udara panas
3. Syarat teknis kanggo tutup pelindung sing bisa digunakake kanggo panggunaan medis
Skenario sing ditrapake
Cocog kanggo staf medis kanggo kontak karo getih pasien, cairan awak, sekresi lan partikel ing udara sing bisa nular nalika kerja kanggo nyedhiyakake alangan lan perlindungan.

Gaun Bedah Medis, Isolasi Medis
1. Produk komposit saka spunbonded lan molten spray
2. Kekuwatan lan filtrasi sing dhuwur bisa dadi apik
3. Aja ngemot adesif, ora beracun

Topeng Medhis Sekali Pakai
Komposisi struktur produk
1. Lapisan pertama 175 kain non-anyaman hidrofilik, jembaré 195mm
2. Lapisan nomer loro 25g kain semprotan fusible, jembaré 195mm
3. Lapisan nomer telu 25g anti-penolak banyu kain non-dirajut, ambane 175mm

sever (6)

Topeng Bedah Sekali Pakai
1. Telung lapisan proteksi
2. Nyegah tetesan
3. Nyaring bakteri
3 Proteksi Ply
Kain Bebas-Tenunan Bocor (Kain Ora Tenun Anyar)
Nyegah lan ngisolasi Partikel lan Gas sing Mbebayani kanthi efektif
Lapisan Filter Kapadhetan Dhuwur (Kain Langsung Ora Ditenun)
Lapisan Kulit Kontak sing Apik (Kain tenunan Anyar)
Kelembapan, tahan napas, ora beracun, ora stimulasi, alus lan kulit

Topeng Kebersihan Bocah
1. Kelemeng
2. Lapisan multi
3.Ramah kulit
4.Brehat
5. Nyaman dipakai