page_banner

produk

Tutup Sepatu

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Produk

Papan Asal Jiangxi, China
Jeneng Merek MESON, OEM
Jinis Disinfeksi Sterilisasi Enthylene oxide
Properti Dhasar Instrumen Bedah
Ukurane Nyetel ukuran nganggo elastis, S, M, L, XL, XXL. Nyetel ukuran nganggo elastis
Materi Kain sing ora ditenun
Standar safety YY / T1633-2019
Panganggone Kesehatan Rumah Sakit
Lamaran Kesehatan Kesehatan

Kemampuan Pasokan
100000 Potongan / potongan saben Dina Tutup sepatu anti-bedah ing rumah sakit

Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 pcs / tas, 1000 pcs / karton
Pelabuhan kiriman
Shanghai, Ningbo utawa Shenzhen

Wektu Utama

Jumlah (Sets) 1 - 1000 1001 - 10000 10001 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 7 15 20 Kanggo dirembug

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita