page_banner

produk

ngusap andhuk Kertas

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil

Fungsi:

Sterilisasi

Werna:

Reresik wedhus udan

Bahan:

Non-Tenunan

Fitur:

100% Biodegradable

Panggunaan:

Reresik

Aplikasi:

Ngresiki wedhus

Jeneng:

Meson, OEM  Pengepakan Ngatur pecs / pack

Layanan:

Sampel + OEM + ODM

Spesifikasi Produk

Materi Kain tanpa tenunan, banyu murni EDI
Fungsi Pateni 99,9% Virus Bakteri / Kills Cold & Flu
Ukurane 12 * 20cm, 14 * 20cm, 15 * 20cm, 16 * 18cm, 17 * 19cm, 18 * 13cm, 20 * 30cm, ukuran khusus apa wae.
Wangi Arum utawa wangi
Pengepakan 10-120 pcs / bag (nganggo utawa tanpa tutup plastik), kothak, bak
NW / GW Minangka pesenan pelanggan
Sertifikat ISO9001, GMP Eropa, AS
Aplikasi Gunakake banget kanggo ngresiki, sterilisasi, keperawatan dll.
MOQ 1000-10000 tas
Syarat pambayaran Setoran 30% TT, 70% TT tumrap BL, LC nalika ndeleng
Wektu pangiriman Udakara 15 dina kerja, Minangka urutan sing pas

Layanan OEM:
MESON minangka pabrik sertifikasi ISO sing ngasilake kabeh jinis tisu basah ing China. Kanthi tim profesional lan sampeyan bakal oleh produk sing sampurna!
Umpan Balik:
Kita njaga standar kaunggulan sing dhuwur lan ngupayakake kepuasan pelanggan 100%!
Umpan balik penting banget. Kita njaluk sampeyan hubungi langsung sadurunge sampeyan menehi saran sing netral utawa negatif, supaya kita bisa ngatasi kuwatir kanthi memuaskan.
Komunikasi:
1. Kita njamin kepuasan pelanggan 100%. Yen barang sampeyan ora kaya sing dicritakake utawa salah nalika sampeyan nampa, wenehana ngerti.
2. Hubungi sampeyan kanthi bebas babagan komentar, pitakon utawa saran sing sampeyan duwe, kanthi seneng mbantu sampeyan.
3. Amarga ana bedane wektu, bisa uga kita ora bisa langsung mangsuli, nanging bakal bali kanthi 24 jam, ora kalebu akhir minggu lan preinan.

68 69


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita